Film i TV

Direktno.rs

16. 06. 2021. 12:39 0

Glumica iz "Đavo nosi Pradu": Uloga iz devetog puta

En Hatavej se svojski potrudila da dobije ulogu Endi Saks u filmu "Đavo nosi ‘Pradu", jer je pre toga ova uloga nuđena glumici Rejčel Mekadams - i to tri puta.

Prošlo je 15 godina od premijere romantične drame o "šefici iz pakla" i borbi mlade, ne tako modno osvešćene novinarke da se snađe u svojim novim zaduženjima u modnom magazinu "Ranvej".

Povodom toga zvezde Meril Strip, En Hatavej, Emili Blant, kao i režiser Dejvid Frankel i ključni članovi tima prisetili su se kako je bilo raditi na ovom ostvarenju.Nakon što je En prethodno tvrdila da je bila deveta osoba kojoj je ponuđena uloga ambiciozne novinarke koja je postala pomoćnica zastrašujuće Mirande Prisli, Frankel je podelio da je prvi izbor studija za ovu ulogu bila Rejčel Mekadams.- Tri puta smo ulogu nudili Rejčel Mekadams. Studio je bio uporan, a ona je odlučila da odbije svaki put.

Mekadamsova je u tom trenutku iza sebe imala dva velika filmska uspeha, "Loše devojke" i "Beležnica" 2004. godine, dok je u to vreme En bila uglavnom poznata po ulogama u tinejdžerskim komedijama poput "Princezini dnevnici" i "Začarana Ela".

Studio je želeo afirmisanu dramsku glumicu, pa su u obzir uzete i Skarlet Džohanson, Natali Portman, Kejt Hadson i Kirsten Danst.

Međutim, En Hatavej nije odustajala i izborila se za ulogu sastajući se sa rukovodiocima i napisavši "zaposlite me" u zen bašti potpredsednika studija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati