Film i TV

Direktno.rs

07. 06. 2021. 06:00 1

"Roadrunner": Stiže dokumentarac o Entoniju Bordejnu

Dokumentarni film pod nazivom "Roadrunner", o životu čuvenog pustolova i kuvara Entonija Bordejna, biće prikazan 11. juna na Trajbeka filmskom festivalu, a u bioskopima širom sveta 16. jula, navode svetski mediji.

Ovo ostvarenje je režirao Oskarovac Morgan Nevil, zaslužan za dokumentarne filmove o Džoniju Kešu, Kitu Ričardsu, Henku Vilijamsu i drugima.

U filmu "Roadrunner" o Entoniju su govorili ljudi koji su bili bliski s njim.Bordejn je bio jedno od najpoznatijih lica sveta kuvanja. Vodio je popularne emisije "No reservations" i "The Layover" na kanalu Travel, a od 2013. godine prelazi na CNN i kreira još jednu uspešnu emisiju "Parts Unknown".

U junu 2018. godine prijatelj ga je pronašao obešenog u hotelskoj sobi u Francuskoj.Bordejn je postigao veliku popularnost zbog specifičnog i kontroverznog načina vođenja putopisnih emisija. Psovke i priče o alkoholu i drogama su bile uobičajen deo svake epizode njegovih emisija, a često je isticao i značaj putovanja u životima mladih ljudi.

Ohrabrivao je ljude da se upuste u avanturu putovanja i kroz hranu upoznaju lokalne kulture.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati