Film i TV

Direktno.rs

06. 06. 2021. 09:08 1

Kako je Zlata Numanagić dobila ulogu Lole Golubović

Zlata Numanagić je u jednom delu serije "Srećni ljudi" zamenila Tanju Bošković u ulozi Lole, a znate li kome je uloga na samom početku bila namenjena?

Glumicu Zlatu Numanagić publika najviše pamti po ulozi u seriji "Srećni ljudi", koja je na domaćim kanalima reprizirana i po nekoliko puta.Ona je u priči Siniše Pavića dobila, kako kaže, nezahvalan zadatak da nastavi tamo gde je stala njena koleginica Tanja Bošković sa ulogom Lole Golubović, a potom otkrila i da je ta uloga od samog početka bila namenjena njoj.

- Tanja je moja dobra prijateljica i koleginica sa klase. Inače, ta uloga mi je bila i namenjena mnogo pre nego što je Tanja došla u kombinaciju da je igra - ispričala je Zlata za "Blic".Nakon što je Tanja Bošković odigrala veliki broj epizoda, izašla je iz serije, a njena uloga ponuđena je ponovo Zlati.

- Rekla sam Aci Đorđeviću da me sačeka za momenat da razmislim, ali je to razmišljanje u stvari bilo da zovem Tanju i da pitam zbog čega je napustila seriju. Nisam dobila neki odgovor koji bih mogla da kažem. Bio je to vruć krompir. U stranim serijama vi imate ili plastičnu operaciju ili razvod braka, pa novi brak, neko objašnjenje. Ovde je bila zamena na suvo i bilo je mnogo teško da se na čelu sa publikom pravimo blesavi da se ništa nije dogodilo - izjavila je Zlata.Seriju "Srećni ljudi" snimala je četiri godine u studiju, a ovom prilikom objasnila je i da je savršeno balansirala između privatnog i poslovnog, te ništa nije ispaštalo zbog njenih poslovnih obavaza.

- Fantastično sam balansirala izmedu privatnog života i glumačkog posla. Ne volim reč "karijera" jer to malo toga opisuje. Ničega se nisam odrekla. Moram da kažem da sam veoma srećna i iznenađena na neki način da sam dobila mnogo više nego što sam očekivala. A naravno i dala mnogo manje nego što sam mogla. Jer nisam se nešto gurala da dobijam uloge. Sve su same dolazile do mene. Zahvaljujući upravo dugoročnoj saradnji i dobrom poznavanju reditelja Aleksandra Dordevića, koji me je znao od detinjih dana i imao veliko poverenje u mene i napravio od mene jednu "razmaženu glumicu", zbog toga sam se uvek osla zbog toga sam se uvek osla njala na reditelje koji možda i nisu bili tog kalibra koji je bio on - kaže Zlata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati