Film i TV

Direktno.rs

09. 04. 2021. 21:13 4

Kesić se vraća: Što se Vučić tek sada vakcinisao?

Popularni voditelj Zoran Kesić najavio je da će se ove subote vratiti na male ekrane nakon dvonedeljne pauze usled bolesti.

Voditelj je prethodnih nedelja imao upalu vestibularnog nerva, što je poremetilo njegov centar za ravnotežu i onemogućilo mu rad na emisiji.

- Mnogo se bolje osećam. Nisam još potpuno ozdravio, ali sam potpuno operativan. U stanju sam da radim. Želja da nastavim posao i stvaranje emisije je jedan vid izlečenja. Čovek mora da ima neki smisao i nešto što ga motiviše i pokreće, a osim pre svega porodice, to je za mene naša emisija. Pokrenuo sam se, ne mogu više da budem bolesnik, moram da radim. Već smo napisali emisiju. Analitičar će nam biti novinar Danasa Aleksandar Milošević. Svira Iceburn. Imaćemo jednu fenomenalnu epizodu - rekao je Kesić za Nova.rs.

On se osvrnuo i na nedavno vakcinisanje predsednika Vučića, koje je obavio nakon višenedeljnih najava.

- Hvala Bogu da se vakcinisao. Jedino mi nije jasno zašto se nije prvi vakcinisao. On je više puta najavljivao da će se vakcinisati, pa odlagao. Tim je poslao još jednu poruku zbunjivanja ovom već sluđenom narodu - rekao je Kesić i dodao:

- Najmoćniji čovek u zemlji, najpopularniji čovek u zemlji, koji ne propušta priliku da nam skrene pažnju na svoj visok rejting, kako lični tako i svoje stranke, trebalo bi da bude prvi koji će svojim primerom ohrabriti stotine hiljada, što njegovim pristalica, što svih nas ostalih, da učinimo isto. On je odlaganjem vakcinisanja i sluđivanjem naroda učinio suprotno.

- Dobro je što se vakcinisao, pozdravljam vakcinisanje svakog čoveka pa i predsednika, ali pitanje je zašto nije to uradio, ne ranije, nego zašto to nije uradio prvi? Kukavičluk, taktiziranje ili nešto treće, to je već pitanje za njega - zaključio je voditelj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati