Film i TV

03. 04. 2021. 18:02 15

Još jedno veče bez “24 minuta”: Kesić objašnjava zašto

Nova epizoda emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", koja bi inače trebalo da bude emitovana večeras, ponovo je, drugu subotu za redom, otkazana zbog bolesti voditelja.

Kesić se oglasio obaveštenjem koje prenosimo u celosti:

- Poštovana publiko, želim da vas obavestim da se već dosta bolje osećam i da ćemo se uskoro ponovo družiti! Kao što znate, zbog upale vestibularnog nerva nisam bio u mogućnosti da vodim prošlu epizodu, a neću moći ni večeras. Ipak, želja da vam se ponovo obratim i želja da se zajedno radujemo i smejemo subotom uveče, daju mi dodatnu snagu da prebrodim nedaću koja me snašla, a vaše poruke podrške čine da mi duša peva najlepšu pesmu ljubavi i dobrote. Ko ima ovakve gledaoce, ni upala vestibularnog nerva mu ne može ništa - započeo je Kesić na Fejsbuku.- Ko ima vas na svojoj strani, ni poremećaj centra za ravnotežu neće ga skrenuti sa pravog puta. A to je, kao i uvek, put istine, pravde, zdravog razuma, čovekoljublja, drugarstva i dobre zajebancije! Pripremam se zato da već sledeće subote budem u punoj snazi i da od mene i naše ekipe dobijete ono što ste svojom posvećenošću, ljubavlju i pažnjom odavno zaslužili - vaših i naših "24 minuta". I neka vas ove moje nežne reči ne odvedu na krivu pomisao da će moj povratak biti povratak nekog viteza dobrote, nežnosti, leptirića i prolećnoga cveta. Sve nežno vezano je ekskluzivno za vas. Moj povratak biće povratak mračnog viteza - dodao je on.

- U meni kulja želja za obračunom sa narastajućom glupošću, licemerjem i zlom. Možda je i zbog lekova, ali da kulja - kulja! Pozdravljam vas u želji da sledeće subote nastavimo gde smo stali. Iskreno vaš, Zoran Kesić - zaključio je popularni voditelj.Ovo je već druga subota u kojoj gledaoci televizije Nova S ne mogu da uživaju u kultnoj humorističnoj emisiji "24 minuta". Kesić je pre dve nedelje objavio prvo saopštenje u kojem je naveo da će morati da pauzira snimanje epizode.- Zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu - keks. Ja sada imam samo jednu želju - keks. Obaveštavam domaću javnost, naše gledaoce u regionu, kao i one u rasejanju da sledeća epizoda naše emisije neće biti snimljena zbog bolesti glumca (voditelja, mene). Nije korona, a ovo je ujedno i upozorenje svima da osim korone ima još bolesti koje ne smemo zanemariti. Obična dosadna, a nezalečena prehlada, udarila mi je na uvo, izazvala upalu vestibularnog nerva i dovela do poremećaja centra za ravnotežu. Takoreći, vrti mi se, a nisam ništa popio. U terminu naše emisije u 21h navijajmo za Piksija i naše protiv Portugala, a ja ću se potruditi da što pre ozdravim. Primam samo pozitivne misli, pomorandže i keks - poručio je voditelj ranije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati