Film i TV

Direktno.rs

01. 04. 2021. 19:55 0

Katarina Žutić kao Đukić Dejanović: "Gledala sam sve njene intervjue"

U seriji "Porodica" Katarina Žutić tumači lik Slavice Đukić Dejanović.

Glumica je u "Beogradskoj hronici" otkrila kako se spremala za ovu ulogu.

- Pošto je Slavicu ne poznajem, ja sam po svim Jutjubovima, po svom internetu što sam mogla, gledala. Sve intervjue, sve njene javne nastupe i pokušavala nekako da pronađem neku prepoznatljivu mimiku, boju glasa, te gestove, način hoda... I gledala sam besumučno sve gde se pojavila Slavica. Mene samo plaši da nisam preterala. Pošto sam ja mahom pozorišna glumica, i onda za kamere često umem da odem korak dalje. I samo to da nisam preterala - rekla je Katarina Žutić.- Ja ne znam da imitiram. Ja nisam imitator... Mislim da nije bila puka imitacija, pošto je imalo i neke radnje, nečeg što je trebalo da se uradi u toj ulozi, a ne samo da se bude kao osba koju interpretiramo... Svi smo imali prave glumačke zadatke koje je trebalo da ostvarimo. Mislim da je to jedini ključ, da se ne bude samo puka imitacija - rekla je glumica.U seriji "Porodica" Katarina Žutić igra i sa svojom majkom Cecom Bojković, koja glumi penzionerku i pristalicu Slobodana Miloševića. Katarina se osvrnula na odnos koji ima sa majkom i otkrila da li je Bojković ponekad kritična prema njoj.

- Ume da bude kritična. Pogotovo ako mene gleda, onda je baš pod lupom. Ali inače ume da bude kritična. Mislim, sa mnom razgovara. A pogotovo meni, kada grešim, ona će mi sigurno reći - ispričala je glumica.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati