Film i TV

Direktno.rs

27. 02. 2021. 14:41 0

Ukrao je vaša srca, a ovako sada izgleda Darin brat (FOTO)

Film "Dara iz Jasenovca" potresao je publiku, a jedan od članova ekipe privukao je posebnu pažnju - dečak koji je tumačio ulogu Darinog brata.

Mali Bude je bio toliko uverljiv preko TV ekrana da su se mnogi gledaoci zapitali kako je moguće da dete tako "ume da glumi". Istina je da su mu u tome pomogla braća: u filmu se u istoj ulozi, zapravo, pojavljuju trojke - Luka, Simon i Jakov.

Oni su se uključili u emisiju Marije Kilibarde i u društvu mame pozdravili gledaoce.Dečaci su tokom snimanja filma imali manje od dve godine, pa je vidljiva razlika u njihovom izgledu u filmu i sada:- Bilo je naporno, ja sam išla sa dve bebe na set, mama mi je puno pomagala i pazila na jedno dete i kuvala čak ručkove na setu, jer su bili mnogo mali i nisu mogli da jedu ketering. Zbog svega se malo i snimanje odužilo - spava im se, ne spava im se, onda smo imali malo problema i s klimom, dva puta su imali bronhitis. Mali smo se namučili, ali sve je ispalo dobro - ispričala je njihova mama prisećajući se snimanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati