Film i TV

Direktno.rs

17. 02. 2021. 16:42 0

Marko iz "Tajni vinove loze": Sloboda predložila da joj igram sina

Glumac Marko Vasiljević otkrio detalje o seriji, ali i Slobodi Mićalović

Mladi glumac koji je osvojio srca publike u ulozi Marka Smiljanića u seriji „Tajne vinove loze“, otkrio je neke malo poznate detalje u vezi sa ovom popularnom serijom.

- Boba Mićalović i ja smo se upoznali na snimanju serije „Ubice mog oca“. Sreli smo se prvi put u montaži i kada je ušla u prostoriju ja sam ustao i ponudio joj da sedne i objasnio joj da to ne radim zbog toga što je ona Sloboda Mićalović, već zbog toga što je žensko i što nema smisla da ja sedim, a da ona stoji. Na snimanju smo se svi lepo družili i ona je predložila, kako sam kasnije saznao, da joj baš ja igram sina u seriji  "Tajne vinove loze".- U seriji mi igra majku, ali ja je doživljavam kao stariju sestru i mnogo mi je drago da imam priliku da baš sa njom delim kadar i da budemo zajedno na setu – rekao je Marko u emisji "Kec na jedanaest" i otkrio da se cela ekipa trudila da svakoga dana snimanja, sve odnose predstave na jedan poseban, a ne patetičan način.

- Teško je zato što je tanka linija između emocije i pravog života i patetike, ali mislim da smo uspeli. Zadovoljan sam uspehom koji je ostvarila serija, ali moram da vam priznam da mi je malo već svega previše. Sva ta pažnja, medijska prevashodno, me već umara – priznao je mladi glumac i zaključio da je gluma njegova profesija, ali ne i njegov život.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati