Film i TV

Direktno.rs

15. 02. 2021. 18:03 2

Ćetković o snimanju "Tajne vinove loze": Bojali smo se zaraze

Vojin Ćetković igra jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Tajne vinove loze", lik Vuka Tomovića, a sada se osvrnuo na snimanje serije, saradnju sa suprugom Slobodom Mićalović, kao i na vikendicu koju poseduju u Čortanovcima.

- Na placu imam oko šezdeset čokota vinove loze. Sam ih orezujem, prskam i radim sve što je potrebno, tako da znam ponešto o vinu. A volim i da popijem pravo crveno. Nisam probao bagrinu, ali pored nje postoji još mnogo naših sorti. Autohtona vina probao sam u raznim krajevima naše zemlje. Kada sam na određenom mestu, volim da degustiram nešto što je odatle, sa autentičnim geografskim poreklom - otkrio je u intervjuu za "Novosti" Vojin Ćetković.

Glumac se osvrnuo i na snimanje u posebnim uslovima, odnosno tokom pandemije korona virusa.- Sve vreme smo radili, sem dva meseca pauze kada je bila potpuna izolacija, i bilo je problematično. Mnoge kolege su se razbolele, a neke su, nažalost, i preminule. Svi ljudi na setovima stalno su morali da se testiraju. Mislim da su glumci jedina branša koja je morala da skida maske dok radi. U "Tajnama vinove loze" maltene nema nikakvog fizičkog kontakta. Mnoge scene smo morali da prepravljamo i zato su neke ostale i nedorečene. Stalno smo imali bojazan da ćemo se zaraziti i tek tada smo videli koliko se jedni drugima unosimo u lice i koliko u stvari ima kontakata. Nezgodno je u samoj igri sve to zaboraviti - rekao je Vojin.

Ćetković u ovoj seriji igra sa suprugom Slobodom Mićalović, a sada je istakao šta mu je najvažnije u radu.

- Do sada smo mnogo radili zajedno. Sreća je da smo oboje zadovoljni time kakvi smo u kadru. Najvažnije je kada igrate sa nekim ko je talentovan - istakao je Vojin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati