Film i TV

I. D. [ Izvor: Mediji ]

25. 01. 2021. 11:02 3

Vlasta Velisavljević: Ja sam najbolji vozač na svetu

Čuveni glumac Vlasta Velisavljević ima ulogu u novoj verziji "Kamiondžija", a sećamo ga se i u originalnoj sa Pavlom Vuisićem i Miodragom Petrovićem Čkaljom.

Nenad Jezdić i Tihomir Stanić čine novu postavu serije koja je pobrala simpatije gledalaca širom regiona.

Vremešni glumac Vlasta Velisavljević im pravi društvo u novoj verziji čuvene serije, a sada je sabrao utiske i uporedio novu seriju sa onom u kojoj je glumio pre skoro pet decenija.- Igrao sam malo tamo i ovde. Nove "Kamiondžije" su samo rađene po motivima stare serije. Ko će da zameni jednog Pavla Vuisića, to je nemoguće. U trećem delu su isplivale neke stvari koje se tamo nisu primećivale, a to su divne supruge i ženske uloge. Ne mogu rečima da opišem koliko su devojke odlične - ispričao je Velisavljević i dodao:

- U mojim scenama me je oduševio Tika kako dobro peva. Nisam se nadao da to ume, a poznajem ga. Pokušao sam da ga pratim kao Udba ili Ozna. Oduševljen sam kako igraju Jezda i Tika. Uspeli su da lepo te uloge navuku na sebe, a opet da malo podsećaju na Paju i Jareta. Našli su tu pravu meru.Vlasta je poznat i kao dobar vozač koji u 94. godini života svakodnevno vozi automobil pri obavljanju obaveza.

- Najbolji sam vozač na svetu. Ipak, nisam najbolji, ali dosad nemam nijednu kaznu za decenije za volanom. Promenio sam i upropastio desetak automobila. Kola nisu izdržala, ali sam ja izdržao - našalio se glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati