Film i TV

Direktno.rs

20. 01. 2021. 06:31 0

"Ti da mi vratiš ono što si mi uzeo": Branka Katić danas slavi

Ako je poslednje vreme donelo nešto lepo to je povratak naše glumice Branke Katić u njen rodni Beograd odnosno na srpsku glumačku scenu.

Sve češće čitamo o njenim novim ulogama u domaćim ostvarenjima, a danas kada slavi rođendan donosimo vam samo delić iz njenog bogatog glumačkog opusa.

Scena iz njenog prvog filma "Nije lako s muškarcima" pokazala je da je reč o glumici kojoj se veruje.

Uloge su se posle same nizale.

Međutim, ljubav sa ranjenikom iz Moslavine kog je slučajno srela u Beogradu odnosno film "Ubistvo s predumišljajem" i prijateljstvo sa pokojnim Nebojšom Glogovcem svakako su od posebnog značaja kako za nju, tako i za širu publiku.
A u jednoj od scena iz filma "Tamna je noć" kada se susreće sa svojim dečkom po povratku sa ratišta kog igra Dragan Mićanović nikog i ma koliko puta da je pogledao ne ostavlja ravnodušnim. Setite se kako su maestralno naši glumci predstavili sve užase tog ratnog vremena, a ovaj glumački par pokazao da je ljubav i od toga jača. "Ti da mi vratiš ono što si mi uzeo", rekla je glumica, a gledaocima se stvorila knedla u grlu.

Branka Katić je rođena 1970. godine, Beogradu. Glumu je završila u klasi profesora Radeta Šerbedžije, na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu. Svoje prve glumačke korake načinila je još kao tinejdžerka, a ubrzo su usledili brojni uspesi, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Živi i radi u Londonu i udata je za reditelja Džulijana Farina i majka dvojice dečaka.

Osam godina je živela u Los Anđelesu sa porodicom, međutim, nije mogla da prihvati američki način života. Nakon toga dolazi u London. Planira da jednoga dana, ponovo živi u Beogradu, a mi se nadamo da je taj momenat blizu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati