Film i TV

I. D.

19. 01. 2021. 06:00 0

"Zbog saradnje sa Diklićem noge mi se oduzele"

Sarajevski glumac Feđa Štukan koji je osvojio domaću publikom ulozi u seriji "Klan", naveo je da mu pored saradnje sa vodećim holivudskim imenima i dalje najveće zadovoljstvo pričinjava što je stajao rame uz rame sa Draganom Nikolićem i Bogdanom Diklićem.

Štukan je do sada sarađivao sa toliko svetskih imena da se čini nemogućim nabrojati sve. Od Lika Besona, Ridlija Skota, Terensa Malika, Benisija Del Tora, pa sve do Breda Pita i Anđeline Džoli, glumac je istakao da je imao veliku sreću, ali da mu je najveća čast u karijeri rad sa Nikolićem i Diklićem.

- Oni su za mene dva najveća majstora ovog posla. Dragan je za mene bio najveća faca sa ovih prostora. Idol iz detinjstva. Lakoća njegove igre je fascinantna. Razumevanje glume i likova koje je tumačio - to je neponovljivo. Obožavam njegovu svedenost, to ne može mnogo glumaca, jednostavno, igrao je tako da ste ga morali snimati u krupnom kadru jer tu se sve dešavalo. U očima. Kod Bogdana takođe - ispričao je on u razgovoru za "Gloriju" i dodao:- On mi je bio prvi partner na filmu u "Gori vatra". Kad mi je reditelj Pjer Žalica saopštio da ću glumiti s njim, noge su mi se oduzele od straha. Iako su pričali da je težak za saradnju, meni je pokazao potpuno drugo lice. Rekao mi je stvari kojima me nisu naučili na akademiji, a koje koristim i danas u poslu.

Feđa je nekada vodio buran život, a iskustva turbulentnog života opisao je u autobiografiji pod nazivom "Blank". Ovih dana, pak, vodi miran život.- U Beogradu imam previše posla, pa jedva stignem da obiđem porodicu i priijatelje. Imam super ekipu ovde, ali nemam vremena, jer se nakon snimanja uglavnom spremam za sutrašnji dan, a i nemam više kondicije za zabavu do zore. Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se. U 23 sata uveliko spavam - otkrio je glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati