Film i TV

I. D.

17. 01. 2021. 20:00 0

Zvezda "Senki": Nisam lik koji izlazi, u redu mi je što sve radi do osam

Glumica Ivana Dudić, najpoznatija po ulozi u seriji "Senke nad Balkanom" otkrila je koliko se privatno razlikuje od svoje junakinje, kao i šta očekuje od potencijalnog romantičnog partnera.

Još uvek nije poznato da li će se Ivana naći u trećem nastavku uspešnog projekta u režiji Dragana Bjelogrlića, ali ona napominje da bi volela opet da radi na ovoj seriji. U razgovoru za portal 24sedam otkrila je da li postoje sličnosti sa između nje i junakinje koju tumači.

- Glumac uvek mora da nađe delić sebe koji će da "ubaci" u sve svoje likove. Ne mogu da kažem da sve eksplicitne scene koje imam u serijama i filmovima, praktikujem i u privatnom životu. To ne, ali svakako moram da ubacim mali delić sebe, da bi to bilo prirodnije i prijemčivije za publiku. Ivana privatno je najnormalnija osoba, kao i svako od nas. Nemam ja nikakve prohteve i zahteve, osim onih koji imamo svi mi, kao normalni ljudi. Volim da budem sa svojom porodicom, familijom, da provodim vreme sa prijateljima, u prirodi, da čitam, da se igram sa bratanicom. Umem da budem i prznica, sve po potrebi i u zavisnosti od situacije - rekla je Dudić.Glumica se osvrnula i na situaciju sa koronavirusom i priznala da joj ograničeno vreme ugostiteljskih objekata ne pada teško.

- Ne fale mi izlasci, jer nisam lik koji izlazi. Baš dugo nisam otišla u kafanu. Volim da se sa društvom okupim kod kuće. Volim da odemo u vinariju, bar gde okupim sebi drage ljude. Meni je sve ovo u redu što radi do osam časova (smeh). Kad dođem kući, legnem, odmorim se. Više sam kućni tip, ali volim da poludim uz neku pesmu - priznala je.Kada je u pitanju izbor partnera, Ivana je otkrila da ne traži puno.

- Nemam svoj tip muškarca, kod mene je to čudnovato. Naravno, mora da klikne. Kakve kvalitete mora da ima? Uh, pa muškarac mora sa mnom da bude strpljiv. Posao koji mi umetnici radimo nosi gomilu promena, raspoloženja, iz velike tuge, u sreću, to naprosto mora da se razume. Jedino što kod muškarca tražim jeste strpljenje i razumevanje - zaključila je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati