Film i TV

Direktno.rs

04. 01. 2021. 22:22 4

ISTORIJSKA POTERA Tri studenta i profesor osvojili milion!

Večerašnje izdanje kviza "Potera" na RTS-u bilo je istorijsko, jer su trojica studenata i profesor osvojili 1.080.000 dinara i time su oborili rekord pomenutog kviza.

Ukoliko ste večeras imali prilike da gledate kviz "Potera" na javnom servisu, prisustvovali ste istoriji. Trojica mladića, inače studenti, i profesor uspeli su da oduševe Jovana Memedović, tragače, ali i čitavu Srbiju znanjem. Da se znanje isplati, govori u prilog činjenica da su njih četvorica večeras zaradili više od milion dinara. 

Arsenije Arsić, Bojan Milošević i Siniša Vulić zajedno sa profesorom tehničkog i informatike Darkom Vučićevićem iz Šapca su uspeli da osvoje preko milion dinara, tačnije 1.080.000 dinara, što je najveća suma ikada osvojena u ovom kvizu.

 

- Ovo se graniči sa neverovatnim da vam kažem, u zajedničkoj kasi ja ne znam da li sam ikada video ovoliko novca, a tim je takav, ne znam ko ga sastavi svaka mu čast - rekao je Memedović tokom kviza.  

Tragač Žarko Stevanović nije uspeo da ih "stigne", pa su ova četvorica genijalaca izašla iz studija sa najvećom sumom ikada osvojenom u "Poteri".

Mora se naglasiti da je tragač Žarko Stevanović prikazao impresivno znanje i jasno je da ovakva mladost, sa ovakvim učiteljima i profesorima može da pobedi za bolju Srbiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati