Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Blic ]

27. 12. 2020. 13:09 6

Pobednik "Slagalice" (23): Povećajte nagrade, to je ulaganje u kulturu

Miloš Karna ima samo 23 godine, bivši je košarkaš i student prava iz Beograda, koji je učešćem u kvizu "Slagalica" oduševio Srbiju.

On je takođe došao i do superfinala, gde je pobedio protivnika Radeta Lazića, osvojio prvo mesto i milion dinara.

- Pre svega, velika mi je čast što sam učestvovao u jednom svojevrsnom brendu kao što je Slagalica, a posebno mi je drago što sam uspeo da ostvarim zapažen rezultat. Upoznao sam nove prijatelje i drago mi je što sam se susreo s kolegama, s kojima imam višegodišnje poznanstvo. Takođe mi je drago što me je podržao veliki broj ljudi. Koliko je "Slagalica" popularna dokaz je i to što sam dobio čestitke i iz Švajcarske, Australije i Amerike - rekao je Miloš.- Za pripreme za učešće u "Slagalici", veoma mi je pomoglo to što se bavim organizacijom pab kvizova i pisanjem pitanja za iste, zajedno s bratom i drugom - objasnio je on.

Miloš je skrenuo pažnju na sebe još kao tinejdžer, kada je prvi put učestvovao u "Slagalici", ali i u kvizu "Zlatni krug".

- Bilo bi poželjno da i nagrade budu adekvatnije, jer bi se samim tim i više ljudi prijavljivalo, tako bi se ulagalo u kulturu, a preko nje i u zdrav sistem vrednosti u društvu. A što se tiče novčane nagrade osvojene u 'Slagalici', zadovoljan sam njome, dobro će doći da se pokriju troškovi života i ulaganja u obrazovanje - ispričao je Miloš Karna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati