Film i TV

Direktno.rs

26. 12. 2020. 18:05 1

Američki režiser: Putin je pravi sin Rusije

Slavni režiser Oliver Stoun kritikovao je odnos svojih sugrađana prema Rusiji i naveo da je Putin "pravi sin Rusije".

Stoun je govoreći za jedan moskovski medij prokomentarisao odnos američkih građana prema Rusiji.

- U Americi vlada histerično nepoverenje prema Rusiji i klevetnički odnos prema Putinu. To je veoma žalosno, jer bismo mogli biti partneri. Smešno je gledati koliko novca SAD troše da bi se zaštitili od Rusije. To je prosto vrhunac gluposti - rekao je slavni režiser i dodao:- Vi možda ne znate da CIA i Pentagon imaju svoja predstavništva u Holivudu i tamo imaju vrlo jak uticaj. Ljudi se njima obraćaju za savete. Više od 800 filmova i oko 500 televizijskih serijala napravljeno je oslanjajući se na stavove CIA i Pentagona. I Rusiju oni vide kao protivnika. Tako da ne mogu reći da pravljenje filma o Putinu nije imalo nikakve posledice na mene. Kad sam se poslednji put video sa Putinom, on me je pitao: "Jeste li vi spremni na to što će vas mrzeti?" Nadam se da će se promeniti situacija posle izbora. Ali ako bude "resetovanje" kao u vreme Baraka Obame, to neće nikuda dovesti - ispričao je Stoun.

On je dodao da je ruski predsednik ostavio pozitivan utisak na njega.- Da bih napravio film o Putinu, četiri puta sam dolazio u Rusiju. Ne govorim ruski i koristio sam prevodioca. Ali predsednik Putin je na mene ostavio utisak otvorenog čoveka. On je vrlo precizno izlagao svoje misli. Bio je spokojan, kao profesionalni šahista. On je pravi sin Rusije, ja sam to osetio - zaključio je režiser.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati