Film i TV

Direktno.rs

23. 11. 2020. 15:36 0

"Možda bi ipak bilo bolje da smo igranje obustavili"

Glumac Slobodan-Boda Ninković osvrnuo se na odluku da napusti Beograd, kao i na trenutno stanje u kojem se pozorišta nalaze zbog novih mera Kriznog štaba.

Ninković je nedavno najavio da će se odseliti iz glavnog grada zbog prevelikih gužbi i zagađenja.

- Svi smo svedoci da je Beograd poslednjih sedam-osam godina toliko zagušen da je praktično nemoguće kretati se, a poslednjih meseci situacija je zaista katastrofalna, gubi se izuzetno mnogo vremena u prevozu, koje bi moglo pametnije da se iskoristi. Ako ništa drugo, bar za odmor, a ne za zamaranje i nerviranje zbog gužvi u saobraćaju - rekao je glumac u razgovoru za časopis "Gloria".On je prokomentarisao i situaciju u kojoj se nalazi kao glumac koji igra pred publikom u smanjenom kapacitetu.

- Koliko god da nam je na početku sezone bilo neobično što igramo pred znatno manjim brojem gledalaca, shvatili smo da tako mora. Predstava "Čitač", koju smo tada premijerno izveli, lepo je prihvaćena što me veoma raduje - ispričao je Boda i dodao:- Nisam siguran koliko će biti delotvorno to što je početak predstave sada pomeren na 18 sati. Mislim da će ljudi koji rade do pet teško uspeti da dođu na vreme. Možda bi ipak bilo bolje da smo igranje obustavili dok ne prođe ovaj najgori talas. Iskreno, jedva čekam da se sve ovo završi i da se sa publikom opet družimo u normalnim okolnostima, u punoj sali - zaključio je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati