Film i TV

Direktno.rs

17. 11. 2020. 09:28 0

Poslednji intervju Bekjareva: "Nude mi ponižavajuće uloge"

"Razočaran sam što me sve manje zovu, a i kad pozovu, nude uloge koje moram da odbijem" rekao je glumac.

Glumac Ivan Bekjarev borio se sa koronavirusom i izgubio bitku za život u 75. godini. Kroz dugogodišnju karijeru Ivan Bekjarev ostavio je svojevrstan pečat različitim ulogama. Sem što je publika uživala da ga gleda u pozorištu, raznim filmovima i serijama, glumac iza sebe imao godine iskustva i kao profesor glume. 

Bekjarev je u svom poslednjem intervjuu, koji je dao u oktobru ove godine, otkrio zbog čega ga je sve ređe bilo na malim ekranima, pogotovo u vreme hiperprodukcije.

- Razočaran sam što me sve manje zovu, a i kad pozovu, nude uloge koje moram da odbijem. Nisam odbio toliko uloga za celu karijeru koliko u poslednjih godinu dana. To su tako ponižavajuće uloge, maltene svaki statista može da ih odigra. Ponešto i prihvatim, ali sam se pokajao za mnoge uloge. To je strašno, a tek kad dođemo do pitanja visine honorara, tek onda je sve sramno. Toliko je naš posao obezvređen, da nemam reči. To je nikad gora situacija - rekao je Bekjarev za "Blic.rs" i objasnio kakve su uloge u pitanju:- To su uloge ispod svakog glumačkog dostojanstva. Nude mi, recimo, da kažem dve rečenice u nekoj seriji, koje može svaki statista da odigra, ne treba im školovan glumac za tako nešto. Onda još plus honorar koji je toliko bedan, da nemam reči. Strašno je to, ali mislim da je malo tome doprinela i hiperprodukcija glumaca. Svako selo maltene ima svoju akademiju, i ti glumci prihvataju sve i svašta za nikakve pare i ruše nam cenu našeg rada.

Poznati umetnik takođe ističe da je pojedinim glumcima ograđen put ka novim ulogama zbog glumačkih klanova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati