Film i TV

[ Izvor: TV Prva ]

13. 11. 2020. 20:05 0

Suze glumca: "Majka mi umrla na rukama, razvod, beskućnik... neki bi se ubili"

"Pre šest godina mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i ja sam ovde u Beogradu bio beskućnik. Da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića i Danila Bećkovića, mislim da ne bih opstao", rekao je u potresnoj ispovesti glumac Slaviša Čurović.

Čurović je gostovao na televiji Prva i u emisiji "Praktična žena" je Nataši Pavlović ispričao detalje koji do sada nisu bili poznati.

- Ja sam Srbin iz Crne Gore. Majka mi nije dala da se bavim boksom, bio sam nemiran momak,a sad sam miran čovek. Boks komentarišem već 22 godine, time se bavim dugo. Borio sam se za boks, napravili smo "Arena fight" kanal, tu sam glavni urednik. Imam ćerku, 14 godina, da imam sina, pustio bih ga da se bavi boksom, manje povreda ima nego što mislimo, manje smrtnih ishoda i teških ishoda - rekao je Čurović, a onda govorio i o svojoj profesiji, glumi:

- Dugo sam čekao za svoju šansu u karijeri, a znao sam iz boksa da se nekada mora čekati, a sad kad dočekas jurišaj, oscilacije u poslu i ga ima previše ili premalo.

Slaviša je priznao i da je u našem glavnom gradu živeo kao beskućnik.

- Pre šest godina, kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, ne bih opstao. Tad sam se i razveo - rekao je i dodao:

- Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao.

U jednom trenutku glumcu su pokazali fotografiju majke, a on je briznuo u plač.

- Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite. Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu istu... Majka je bila najbolji čovek na svetu... Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki.

Slaviša Čurović je bio u braku sa koleginicom Tijanom Čurović, a kako otkriva, njegova bivša supruga i majka su se odlično slagale:

- Rekla mi je u testamentu majka: "Znaš šta sine, ti si najbolji čovek, ali usta služe da zadrže jezik, tako da ne pričam previše"... Bili smo jako bliski, znas da se svekrve i snahe ne podnose, ali moja bivša žena je molila moju majku da živi sa nama - eto to nikad nisam čuo - rekao je on u emisiji "Praktična žena" i osvrnuo se na razvod kroz koji je prošao:

- Nemojte, ljudi, da se razvodite, molim vas, to je strašno, dete mi je imalo sedam godina... Dete mi je osetljivo, plače za sitnicu. Taj razvod, te suze ćerkine nikada neću zaboraviti... Razvod je katastrofa ako imate decu. Ja sam isto osetljiv, rastrgli bi me da znaju da sam nežan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati