Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

28. 10. 2020. 16:29 1

Jovana prelazi na Željkovu televiziju, a stiže i Srđan?

Kako prenose beogradski mediji, Jovana Joksimović je našla novi posao i to na televiziji K1, koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića. Nešto kasnije objavljeno je i da će sa njom u tandemu ostati Srđan Predojević.

Naime, nakon otkaza koji su dobili putem Instagrama pre oko mesec dana, naveliko se pisalo o tome u kojoj kući će raditi. Rastanak sa Prvom televizijom je prošao burno, ali čini se da će poznata voditeljka uskoro početi da vodi jutarnji program na televiziji K1.

Jedan izvor blizak Joksimovićevoj tvrdi da je posao "našla" baš na televiziji svog supruga Željka Joksimovića.- Željko mi je davno pričao kako želi da na K1 pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na Prvoj, logično je bilo da će taj posao ponuditi svojoj ženi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija. Kad je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na K1. Željko je presrećan, siguran je da će Jovana podići gledanost njegove televizije - objasnio je izvor.- Željko je glavnu reč prepustio Jovani, uopšte joj se ne meša u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htela da nam otkriva detalje - dodao je.Jovana još uvek nije komentarisala ove tvrdnje, ali je Srđan Predojević, njen dugogodišnji kolega, rekao on nije pozvan na ovu televiziju.

- Zasad nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na K1, niti da li me je zvala da radimo zajedno - izjavio je.U međuvremenu je portal Nova.rs došao do informacija da će Srđan ipak voditi jutarnji program na K1 sa Jovanom, ali Predojević te navode nije ni potvrdio ni demantovao.

- Trenutno vozim, ne bih davao nikakve informacije, niti bilo kakve izjave. Hvala na pozivu - rekao je Srđan Predojević za Nova.rs.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati