Film i TV

Direktno.rs

22. 10. 2020. 10:27 0

Glumica otkrila: Šer je dobila moju ulogu jer je spavala s producentom!

Američka glumica Suzan Sarandon je nakon 33 godine otkrila da joj je Šer ukrala ulogu u filmu "Veštice iz Istvika", a razlog nije nimalo pohvalan.

Poznati američki film  o vešticama iz 1987. godine, u kojem glavne uloge tumače Džek Nikolson, Šer, Suzan Sarandon i Mišel Fajfer, ovih dana je ponovno u centru pažnje.Suzan je nakon 33 godine otkrila što se sve događalo na setu i zašto misli da joj je Šer ukrala ulogu.

- Prema prvom dogovoru, ponudili su mi ulogu koju igra Šer. Tek kada sam se vratila iz Rima, gde sam u to vreme živela, saznala sam da igram skroz drugu ulogu - prisetila se glumica i dodala: - Zbog te uloge morala sam odjednom da naučim da sviram violončelo koje nikada u životu nisam svirala, kao ni jedan drugi instrument. Takođe, rekli su da će me tužiti ako odem, pa nisam imala puno izbora.

Isto tako tada je objasnila kako smatra da je Šer dobila njenu ulogu samo jer je spavala s producentom Majklom Kristoferom, ali i kazala da je situacija na setu ponekad znala biti nepodnošljiva.  - U trenucima ludila bacale su se stolice po setu, režiser je dva puta davao otkaz. Imali smo mnogo razloga zašto da se svi posvađamo, ali smo to uspeli da prevaziđemo. Pokazali smo da smo profesionalke i držale smo se zajedno - rekla je Sarandon, koja tvrdi da je bez obzira na sve sa Šer ostala u korektnim odnosima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati