Film i TV

Direktno.rs

28. 09. 2020. 09:20 0

Glumila je ćerku Mime Karadžića, a sada je gledamo u telenoveli "Hotel Balkan"

Glumica Sanja Popović, vratila se na male ekrane u velikom stilu, ulogom u novoj telenoveli "Hotel Balkan".

Nakon što je publiku ostaviljala bez daha svojom lepotom i talentom ulogom bogatašice Sonje Bačić u seriji "Budva na pjenu od mora", kojom je i započela svoju karijeru, lepa Crnogorka pojavila se u poslednjoj sezoni "Sinđelića", a sada je gledamo ponovo na malim ekranima u telenoveli "Hotel Balkan".

Tridesetdvogodišnja glumica u seriji tumači jedan od glavnih ženskih likova - Viktoriju Ilić, ženu koja je zarad vlastitih ciljeva spremna na sve.

- Veliko mi je zadovoljstvo da se naša serija prikazuje na RTS-u, a sama činjenica da se emituje u najgledanijem terminu daje nam za pravo da smo ponosni na ono što smo radili mesecima. Mnogo ljudi na društvenim mrežama mi se javilo iskazujući zadovoljstvo našom serijom - kaže Sanja o projektu "Hotel Balkan" i dodaje:

- Sigurna sam da će "Hotel Balkan" imati dobar život i pronaći put do velikog broja gledalaca u regionu. Sve ovo je potvrda da mladost, entuzijazam i kreativnost produkcije koja stoji iza ove telenovele ima sjajnu perspektivu - objašnja Popovićka.

Sanja je završila cetinjski Fakultet dramskih umetnosti, ali ono što mnogi ne znaju jeste da je ona supruga crnogorskog glumca Branimira Baneta Popovića, sa kojim ima ćerku Sofiju.

Naime Sanja je u toku snimanja serije "Budva na pjenu od mora" često bila na stranama regionalnih tabloida baš zbog veze sa 22 godine starijim kolegom Branimirom.

Iako njih dvoje nisu krilu vezu od svojih prijatelja i porodice, Sanji i Branimiru nije prijalo da se piše o njihovoj ljubavi budući da je on bio njen profesor na glumačkoj akademiji i da je kao prijatelj Mime i Milutina Karadžića, autora pomenute serije, doprineo da je angažuju kao glavnu glumicu.

U vreme emitovanja i snimanja "Budve na pjenu od mora" Sanja je ostala u drugom stanju, te su tada i ulogu prepravili baš za njeno tadašnje stanje pa je i u seriji lik koji je igrala, Sonja Bačić, bila trudna.

Glumački par se venčao daleko od očiju javnosti, a 2013. godine su postali roditelji devojčice Sofije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati