Film i TV

Milan Zarić

23. 09. 2020. 18:39 3

Ivanović: Vesiću, pošteno si zaradio letovanje, čemu drama?

"Ozbiljna drama oko letovanja. Pa, druže, tvoje je, pošteno si zaradio, čemu drama? Prošle godine Porto Karas, ove godine još skuplje letovanje, jer ste mu tako omogućili", napisao je na Tviteru poznati voditelj Ivan Ivanović, koji je objavio i sliku zamenika gradonačelnika Gorana Vesića sa letovanja u skupocenom kompleksu.

Ko god se zameri večitom zameniku gradonačelnika Beograda - biva satanizovan u glasilima Srpske napredne stranke. Nije na papiru drugi, a u realnosti prvi čovek prestonice birao način na koje će se da obračuna sa neistomišljenicima i kritičarima, pa ih je često "častio" pogrdnim rečima.

Znao je tako Vesić da vređa velikane Matiju Bećkovića, Dragoljuba Bakića, Dušana Petričića, Gorana Markovića, i to ne birajući reči, te je tako sledio ponašanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Sada je na red došao i Ivan Ivanović, voditelj i autor emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", koji se Vesiću zamerio nakon što je objavio da je ovaj za letovanje potrošio 80.000 evra. Sitnica!

Od tog trenutka zamenik gradonačelnika ide sa televizije na televiziju sa nacionalnom frekvencijom, pogrdnim rečima se obraća Ivanu Ivanoviću, a jutros je red došao na TV Happy. A na koga drugog? Gostujući u jutarnjem programu Vesić je govorio da je "Ivan Ivanović nakon izbijanja požara u njegovom lokalu nije obeštetio stanare", pretio mu je odlaskom na sud, iznosio je podatke koliko je Ivanović zarađivao dok je radio na televiziji Prva, nazivao ga je "polupismenim dripcem", a naravno, neizostavno je bilo pominjanje i Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde.

Posle svih ovih iznetih reči, Ivan Ivanović mu nije ostao dužan, pa se danas oglasio na Tviteru, gde je najpre postavio video snimak iz emisije, a onda i dodao:

- Kakav spektakl jutros na televiziji Happy o meni. Bekovski tandem Vesić - Marić i ova neka mučenica. Prekršeno je mnogo zakona u toj emisiji, a rekao bih i novinarski kodeks. Nego, ne znam ništa o tome, pa ako ima neki novinar da to pogleda. Ali, neki pravi, koji je nekada radio to - napisao je Ivanović.

Voditelj je zatim konstatovao koliku je frku Vesić podigao zbog njegovog objavljivanja da je letovao za 80.000 evra.

- Ozbiljna drama oko letovanja. Pa, druže, tvoje je, pošteno si zaradio, čemu drama? Prošle godine Porto Karas, isti hotel u kom je bio Đilas lopov - milioner. Ove godine skuplje letovanje, jer tako ste mu omogućili. Prilažem fotku maskiranog go**ta u milionerskom kompleksu - istakao je on i naglasio:

- I za kraj. Gradski funkcioner trkeljiše moje priznanice za parking servis, šalje inspekciju svaki dan u restoran, koji sam morao da napustim i gostuje po televizijama iznoseći gomilu laži uz pomoć novinara. Ja to stvarno nikada nisam video - poručio je Ivan Ivanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati