Film i TV

Direktno.rs

20. 09. 2020. 20:34 5

Vučić pomilovao Srđana Predojevića?

Nije tajna da je Srđan Predojević već mesecima na ledu kod Aleksandra Vučića, koji je bio nezadovoljan jer ga u jutarnjem programu TV Prva nije podrzavao sa istim žarom i ljubavlju kao Milomir Marić u jutarnjem TV Happy. To je otišlo toliko daleko da je Predojević, čovek za sve režime, u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore SMATSA, gde je fiktivno radio na poziciji portparola - dobio otkaz!

Predojević je zvanično, dobio otkaz zato što tri dana nije dolazio na posao, a uredno je dobijao platu. Finansijska naknada za tu funkciju je oko 300.000 dinara.

- Međutim, istina je da on gotovo nikad nije ni dolazio na posao. Čovek vodi jutarnji program, mi svi na TV vidimo gde je on i da nije na poslu, a svi ćute. On važi za čoveka koji je kadar bivšeg direktora Radojice Rovčanina, poznatog po brojnim aferama. Rovčanin mu je dao veliku platu i, očito, mogućnost da ne mora da dolazi na posao - svojevremeno je govorio izvor iz SMATSA.

Predojević je tada medijima potvrdio da je dobio otkaz, da će zbog toga voditi sudski postupak i da je zaposlen kao diplomirani komunikolog sa diplomom omiljenog naprednjackog fakulteta Megatrend. Predojević je tada rekao da njegovo radno mesto podrazumeva nešto neverovatno za sve zaposlene - da ne mora svaki dan da ide na posao!

- Imam poseban telefon za taj posao, to podrazumeva da sam uvek dostupan, da ta linija nije nikad zauzeta. Imam pasivno dežurstvo, meni se računa u radno vreme i kad sam na moru, jer radim i odatle, kad sam na Instagramu, delegacije, protokol, sve mi je to posao i ne moram da budem u kancelariji - govorio je Predojević i šokirao sve zaposlene koje rade u drzavnim insitucijama.

Kada se pojavila vest da odlazi sa TV Prva, koju je u Vučićevo ime i za njegov račun, novcem Telekoma Srbija kupio Srđan Milovanović Kopernikus - u novinarskim krugovima se spekulisalo da ga je Vučić definitivno otpisao i odlučio da ga najuri sa svih režimskih pozicija.

Ipak, danas se pojavila vest da ostaje na TV Prva. Da li ga je Vučić, ipak, pomilovao?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati