Film i TV

Direktno.rs

19. 09. 2020. 12:54 0

Pandemijski Emi: Bez crvenog tepiha, bez "Igre prestola", ali sa zaštitnim odelima

Dodela prestižnih nagrada "Emi" biće održana sutra u Los Anđelesu i to na potpuno drugačiji način od svih dosadašnjih dodela, potpuno bezbedna po zdravlje svih ali će poseban biti i sam način predavanja nagrada dobitnicima.

Domaćin 72. ceremonije dodele "Emija" biće komičar Džimi Kimel, a program će voditi iz praznog pozorišta u Los Anđelesu, u kom su mere kretanja još uvek strogo ograničene, dok će nominovani čitav tok dodele pratiti iz svojih domova.

Jasno je da ove godine neće biti crvenog tepiha, te nećemo moći da uživamo u specijalno dizajniranim svečanim haljinama, a videćemo da li će nas mogući dobitnici kod svoje kuće dočekati u pidžami, trenerci, ili će se možda ipak skockati za ovu posebnu priliku u neočekivanim uslovima.

Međutim, ako im na vrata pokucaju ljudi u crnim zaštitnim odelima to neće značiti da dolaze po njih da ih vode u bolnicu ili karantin, već da su osvojili nagradu.

Kreatorka Katja Kejhil je zajedno sa izvršnim producentom Gajem Karingtonom dizajnirala posebna zaštitna odela za ovu priliku, a koja će nositi ovogodišnji predavači statua. prateći sve protokole zaštite zdravlja tokom pandemije koronavirusa.

- Gledanost Emija godinama opada. Ako ništa drugo, ovo je prilika da se stvari malo prodrmaju, da dodela bude kao nikada pre. Pa čak i ako ispadne potpuna katastrofa, biće barem zanimljiva katastrofa. I to je zaista ono što svi žele u 2020 - rekla je urednica televizijskih nagrada Libi Hil.

Još jedna zanimljivost ovogodišnje dodele ovih prestižnih nagrada jeste i to da će kategorija za seriju godine sada biti mnogo napetija, jer se posle dugo godina sa trona skida "Igra prestola", koja je prošle godine završila sa emitovanjem.

Pogledajte šta vas sve očekuje na ovogodišnjoj dodeli Emija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati