Film i TV

Direktno.rs

11. 09. 2020. 19:04 1

"Biti glumac znači ne plašiti se promena"

Naš poznati glumac i reditelj Gordan Kičić u iskrenom razgovoru za časopis "Hello" najavio je novi projekat i definisao šta za njega znači biti glumac.

Pandemija koronavirusa uticala je na gotovo svaku industriju, ali filmska je bila posebno pogođena. Nije bilo moguće snimati, a opet se najavljuju mnogi novi projekti. Kičić je govorio o tome da li je septembar dočekao ispred kamere ili sa nestrpljenjem čeka emitovanje već završenih projekata.

- Ja sam negde između. Malo sam radio tokom leta, imam snimanja i  septembru, ali pre svega okrenut sam oktobru, kada kreće serija "Mama i tata se igraju rata". Tu sam ne samo glumac, već i creator sadržaja, producent, reditelj - otkrio je on i dodao da se deset epizoda serije donekle poklapaju sa filmom "Realna priča", ali da će gledaoci imati prilike da vide i dosta novog materijala.

- Prvh pet čini material koji je prikazan u filmu, ali priča je razgranata. Nove epizode režirao je Vladimir Tagić, koji potpisuje "Jutro će promeniti sve". U seriji će se pojaviti mnogo novih likova, odnosno novih glumaca, koji nisu viđeni u filmu - najavio je Kičić i ekskluzivno otkrio da su to, između ostalih, Vanja Ejdus, Anđela Jovanović, Nikola Đuričko, Srđan Timarov…

Na pitanje šta za njega znači biti glumac, Kičić je imao zanimljiv odgovor.

- Za mene biti glumac znači ostati dosledan u etici posla i saradnji sa kolegama, zahtevima koje postavljate pred sebe, težnji da u svakoj ulozi probate nešto drugo. Biti glumac znači ne plašiti se promena već neustrašivo gurati napred jer, da se razumemo, nije uvek sve fenomenalno. Bude tu i uspona i padova, propuštenih i promašenih uloga. Ali ako volite svoj posao i verujete u sebe, to je velika radost. I to znači biti glumac, nositi u sebi radost igre - zaključio je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati