Film i TV

Direktno.rs

16. 07. 2020. 09:32 0

Izglasan najbolji televizijski momenat svih vremena! (VIDEO)

Na osnovu ankete koju je sprovela medijska kuća Virgin Media, scena u kojoj čuveni Del Boj propada kroz bar u seriji "Mućke" izglasana je za najbolji televizijski momenat svih vremena.

Ova anketa je, doduše, sprovedena samo na teritoriji Velike Britanije, pa je zbog toga razumljivo što je na prvom mestu baš ovaj popularni sitkom, a ne, na primer, scena iz serije "Prijatelji" koja se takođe našla na listi.

Momenat kada Rejčel izlazi iz aviona kako bi bila sa Rosom našla se "tek" na sedmom mestu, dok je legendarna scena kada Del Boj objašnjava Trigeru kako se zavode žene, pa usput propadne kroz bar, ubedljivo izglasana kao najbolja svih vremena.

Na drugom mestu je Suzan Bojl, pobednica talent šou programa "Britain's Got Talent", odnosno njena čuvena audicija kada je šokirala sudije i publiku svojim vanvremenskim glasom.

Na listi se našao i miljenik nacije, prezenter i istoričar Dejvid Atenborou, koji je zauzeo petu poziciju scenom iz emisije "Life on Earth" u kojoj upoznaje gorile.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati