Film i TV

Direktno.rs

12. 07. 2020. 06:58 0

"Hurem" odustala od glume, našla novo zanimanje!

Turska glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom Hurem u mega popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni", iznenadila je obožavaoce svojom novom životnom odlukom. Naime, glumica trenutno s ćerkicom živi u Berlinu i rešila je da započne novi biznis.

Glumica je, kako je to objavila na svom Instagram profilu, uplovila u preduzetničke vode, a reč je o novoj radnji u samom centru ovog nemačkog grada. Uzerli je odlučila da otvori prodavnicu zdravih slatkiša.

Ona je objasnila da su svi proizvodi koji će se prodavati u njenoj radnji "Noš noš" veganski i istakla da jedva čeka da predstavi svojim kupcima zdravije verzije čokolade, bombona i džemova.

- Danas otvaram svoj prvi dućan "NOSH NOSH" u Berlinu. Radi se o ukusnim i zdravim komadima. Ovo je tek početak prekrasnog putovanja. Prvi put u Berlinu, a onda, nadam se po celom svijetu. Ja i moji prijatelji stvorili smo mesto na kojem želimo da se osećate kao kod kuće i uživate u mnogo kvalitetnih i ukusnih naših proizvoda - napisala je glumica ispod video snimka, a njeni obožavaoci čestitali su joj na ovom poslovnom poduhvatu i poželeli mnogo sreće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati