Film i TV

Direktno.rs

06. 07. 2020. 09:31 1

Korona usmrtila glumca, supruga neutešna: Voleću te zauvek

Brodvejski glumac Nik Kordero preminuo je u 41. godini od posledica koronavirusa, nakon što je proveo više od 90 dana u bolnici.

Njemu je pre dva meseca amputirana desna noga usled komplikacija od koronavirusa. Glumčeva supruga Amanda Klots je tada objasnila da se Nik već nedeljama leči od virusa i da je u komi.

- Davali su mu lekove za proređivanje krvi, ali su oni izazvali brojne komplikacije. Kada su ga skinuli sa tih lekova, dobio je unutrašnje krvarenje i krvni ugrušak u nozi. Zbog toga su lekari odlučili da mu amputiraju nogu - rekla je tada.

Amanda je sada na svom Instagramu objavila emotivnu poruku gde se obrostila od svog supruga.

- Bog ima još jednog anđela na nebu sada. Moj dragi muž je preminuo ovog jutra. Ne mogu da poverujem šta se desilo. Srce mi je slomljeno jer ne mogu da zamislim naše živote bez njega. Bio je sjajan glumac i muzičar. Nedostajaće Elvisu i meni u svemu što budemo radili. Voleću te zauvek moj predivni čoveče.

Ona i Nik su u junu prošle godine dobili sina kojem su dali neobično ime Elvis. Kordero je bio zvezda mnogih predstava na Brodveju i bio je nominovan za prestižnu nagradu Toni više puta. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati