Film i TV

Direktno.rs

23. 06. 2020. 20:40 1

Koje glumice će tumačiti lik Titove Jovanke?

Produkcijska kuća "Adrenalin" priprema snimanje serije o Jovanki Broz, supruzi jugoslavenskog predsednika Josipa Broza Tita, za koju je scenario napisala Milana Vlaović - Kovaček.

Izvršna producentkinja serije Tea Korolija rekla je nedavno za medije u Hrvatskoj da je Vlaović Kovaček, uz pomoć nekoliko ljudi, napisala prvu verziju scenarija. Na izradi konačne verzije, kako je dodala, biće angažovan jedan engleski pisac specijalizovan za historijske drame o poznatim osobama.

Serija "Jovanka" će se raditi u koprodukciji više zemalja, a predviđeno je da se snima u Hrvatskoj i Srbiji, ali i u Rusiji i Egiptu. Glumice i glumci će se tražiti u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

 - Kasting ćemo raditi u svim državama koje su činile Jugoslaviju - rekla je Korolija .

Snimanje bi trebalo da počne u septembru, a predviđene su dve sezone koje će imati po šest epizoda.

S obzirom na to da je najavljeno da će Jovanku tumačiti više glumica, jer će serija pratiti nekoliko razdoblja njenog života, sada stižu glasine da bi Jovanku trebalo da glume Nataša Ninković, Sloboda Mićalović i Mira Furlan. 

- Iako je sve u ranoj fazi, već su počela da se pominju pojedina imena... Nataša Ninković je jedna od glumica koje će svakako biti pozvane na kasting, kao i Sloboda Mićalović, dok je Mira Furlan u opticaju da igra Jovanku iz kasnije faze - rekao je neimenovani izvor.

Koga biste vi izabrali da tumači lik Jovanke Broz?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati