Film i TV

Direktno.rs

26. 06. 2020. 20:29 0

Potvrđeno: Kijanu Rivs je "svetac"!

Glumica Vinona Rajder otkrila je da Kijanu Rivs nije pristao na uputstva reditelja da viče na nju kako bi izazvao potrebnu emotivnu reakciju za ulogu.

Kijanu Rivs godinama važi za jednog od najfinijih glumaca u Holivudu. Sada već legendarne priče o njegovim skromnim vožnjama metroom umesto privatnim vozilom, davanju dela svog honorara kolegama na setu i "tužnog" sedenja na klupi dok jede sendvič, doprinele su izgradnji statusa "sveca".

Sada je u javnost dospela još jedna priča koja će oduševiti ljubitelje kanadskog glumca. Naime, njegova dugogodišnja prijateljica i partnerka na filmu "Dracula", Vinona Rajder, otkrila je da je u jednom trenutku reditelj Frensis Ford Kopila zahtevao od Kijanua da se dere na nju i da je naziva "kurvom" iza kamere, kako bi izazvao autentičnu reakciju glumice.

Bilo je potrebno da se Vinona rasplače za jednu od scena u filmu, a Kopola je smatrao da će stvarne uvrede doprineti njenoj uverljivijoj glumi. Ipak, Kijanu je to izričito odbio. Ne samo on, već i Entoni Hopkins.

To je stvorilo sasvim suprotan epilog jer je Vinona bila oduševljena saosećanjem koje su kolege imale za nju. Čini se da je ovo još jedan dokaz u prilog teoriji da je Kijanu stvarno nešto najbliže svecu što je moguće očekivati u Holivudu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati