Film i TV

Direktno.rs

08. 05. 2020. 12:50 1

Nostalgičan podsetnik: Domaća serija koju smo voleli

Ivan Bosiljčić objavio je fotografiju sa snimanja čuvene serije "Ranjeni orao" i podsetio pratioce na lep period njihovih života.

Nakon nedavne emotivne objave na Instagramu kad je pisao o budućem razgovoru sa svojim unučetom, glumac Ivan Bosiljčić ovoga puta prisetio se još jedne epizode iz svog života kada su stvari bile manje koplikovane.

U pitanju je fotografija sa snimanja serije "Ranjeni orao" koja je nakon prikazivanja velikom broju ljudi postala omiljena, pa je i više puta reprizirana nakon originalnog emitovanja.

- Ono kad smo snimali "Ranjenog orla" - napisao je Bosiljčić ispod fotografije na kojoj sa kolegama Vojinom Ćetkovićem i Slobodom Mićalović pozira pored mora u pauzi između snimanja.

Uz ovaj opis, dodao je i da se radi o 2008. godini. Ko bi rekao da je prošlo 12 godina od snimanja serije koja je danas deo srca mnogih ljubitelja romana popularne Mir Jam. Da obožavaocima sećanje na ovu ekranizaciju nije iščezlo dokazuju i komentari.

"Seti me sad na osnovnu školu, i taj period kad je bila prikazivana. Sestre koja je bila zaljubljena u Nenada. I našeg plakanja kad se Nenadu ruši avion. Kupovine knjige, posle i DVD serije sa svim epizodama. I izvođenja pesme 'Idu dani' na danu škole", jedan je od nostalgičnih komentara, a neki su napomenuli i da je to serija kojoj se uvek vraćaju, kao i da je serija njihovog detinjstva.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati