Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Avaz ]

10. 04. 2020. 20:10 0

Krili venčanje, ali razvod odjeknuo nakon 42 DANA braka

Grejs Gamer, američka glumica i ćerka slavne Meril Strip, i službeno je predala zahtev za razvod braka od muzičara Taja Straterna.

Prema pisanju američkih medija, 33-godišnja glumica i 39-godišnji klavijaturist u braku su proveli tek 42 dana. Par se venčao 10. juna 2019., a Gamer je sve okončala već 21. avgusta. Službeni zahtev predala je sudu u Los Anđelesu 23. marta, navodeći kao razlog "nepomirljive razlike". 

Gamer je poznata po ulogama u seriji "Mr. Robot" i "Extant", kao i u filmu "American Horror Story: Freak Show and The Newsroom". Pojavila se i u komediji "Standing Up, Falling Down" iz 2019. godine.

Taj je klavijaturist koji se, takođe, pojavio u filmovima, i to u "Eight Men Out", "Lone Star" i "Hue". Inače je sin slavnog glumca Dejvida Straterna, koji je, zajedno s Grejsinom majkom Meril, glumio u filmu "The River Wild" iz 1994. godine, kada su se, zapravo, uskoro bivši supružnici i upoznali. Tada im je bilo samo 7, odnosno 13 godina. 

Ono što je u celoj priči najzanimljivije jeste to da par nikada nije javno objavio vest da su u braku. To su čak uspeli da sakriju sve do razvoda, a zajedno su u javnosti bili prvi put viđeni na jednoj od filmskih premijera Stivena Spilberga pre tri godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati