Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Avaz.ba ]

29. 03. 2020. 18:58 0

Seka Sablić "cepa" trbušnjake u karantinu!

Legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić otkrila je da izolaciju zbog pandemije koronavirusa dobro podnosi.

- Dobro mi je. Uvek sam bila disciplinovana i samodisciplinovana. Iz iskustva znam da može biti mnogo gore, i zahvalna sam da imam svoj stan. Ali, ne viđam svoje, ne šetam, a volela sam prirodu i svoj posao. Nije ni malo. Mnogo je. Ali, kad pomislim šta mi se moglo desiti... Imam svest o tome da sam u dobrim uslovima. U izolaciji čovek radi ono što je već radio. Ponovo sam počela da radim svoje vježbe od kojih sam odustala. Išla sam pre desetak godina na aerobik i slično. Sad radim trbušnjake na podu. Izađem na stepenište idem jedan sprat po deset puta, po 22 stepenika – rekla je ona za “Avaz” i dodala:

- Počela sam ponovo da čitam svoje divne knjige. Imam divnu biblioteku, a mnogo nepročitanih knjiga. Imam telefone, imam TV. Smanjila sam gledanje tih TV emisija koje su zastrašujuće... Slušam uputstva zvaničnika i čekam ipak neko popuštanje za nas starce, koji smo na neki možda i ružan način obeleženi. Zašto ne bi ljudima omogućili da izađu na dva sata, ali ne u to vampirsko vreme. To je depresivno i strašno. Ali, potrebna je disciplina. Ljudi su mi se smejali i zamerali jer ni ranije nisam volela da se rukujem i ljubim – zaključila je Seka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Da odigramo jednu partijicu?

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati