Film i TV

Direktno.rs

29. 03. 2020. 14:23 0

TV GERILA "Dobar, loš, zao" nastavlja sa snimanjem

Autori prvog srpskog političkog špageti "Dobar, loš, zao" koji se emituje na Televiziji Šabac, nisu hteli da odustanu od snimanja nove epizode.

Prema njihovim rečima, zbog vanrednog stanja i zauzetosti Televizije Šabac koja je direktno emitovala konferenciju za štampu Zavoda za javno zdravlje u ovom gradu na kojoj je saopšteno da je u ovom gradu zabeležen jedan smrtni slučaj zbog koronavirusa, nije bilo realno snimiti 118. epizodu.

Vidojković je rekao da nije bilo govora o tome da se epizoda ne pojavi pred gledaocima.

- Kada smo shvatili da TV Šabac neće imati tehničkih mogućnosti za snimanje nove epizode, u petak u podne imali smo krizni telefonski sastanak na kome smo se dogovorili da instaliramo Zoom i sami snimimo epizodu. Počeli smo u pola dva i zavrsili u tri, Kulačin je onda sve izmontirao, i na kraju smo dobili možda i najbolju epizodu do sad, sudeći po reakcijama gledalaca. Bez studija, bez gosta, ali sa neograničenom slobodom govora. Prava TV gerila - istakao je Vidojković.Kulačin je dodao u stilu koji je poznat sa nekih konferencija za štampu - predaja nikada za DLZ nije bila opcija.

- Mi smo gerila od samog početka. Nemamo veliki studio, rasvetu, puno kamera, stalno nas kritikuju da nam je ton u emisiji loš. Sada je važno da DLZ stigne u do ljudi koji nas prate. S obzirom na to da nam se stalno preti sa novim ograničenjima, mi smo našli način kako ćemo raditi dok sve ovo ne prođe. Za sledeći petak planiramo da ubacimo i treći ekrančić, odnosno da uključimo i gosta - napomenuo je Kulačin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati