Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Kurir ]

29. 03. 2020. 18:09 0

Timotijević u vreloj akciji sa MUŠKARCEM

Ostalo je još samo tri nedelje do kraja hit serije "Južni vetar", a novu epizodu, koja se emituje večeras na RTS, obeležiće ljubavne scene Miloša Timotijevića.

Poznati glumac, koji igra korumpiranog inspektora Stupara, dobio je od reditelja Miloša Avramovića nimalo lak zadatak - da poljubi muškarca. Vrela scena pretenduje da uđe u istoriju srpskog serijskog programa, ali i baca potpuno novo svetlo na njegov lik.

- Za snimanje sam se najviše pripremao u razgovoru s rediteljem. Dosta smo pričali o toj ulozi. Svi smo imali kontakt s tom vrstom ljudi s margine. Jednostavno, malo se prisetite nekih situacija, spojite to sa scenariom, dodate malo svoju kreaciju i na kraju ispadne lik kakav je Stupar - izjavio je pre početka snimanja Timotijević.

Milošu ovo nije prvi put da igra homoseksualca i bez razmišljanja se prihvatio izazova. U dve predstave "Režim ljubavi" i "Crna kutija", gde tumači LGBT osobu, nema ni približno sličan glumački zadatak.

Led je probijen još pre mnogo godina. Prvi gej poljubac videli smo u seriji "Vratiće se rode". Vladimir Aleksić poljubio se s kolegom Igorom Filipovićem, i to je bio prvi francuski poljubac između dva muškarca u jednoj domaćoj seriji.

- Posle ove scene to bi trebalo da postane normalna stvar - rekao je tada Aleksić.

U novijoj istoriji televizije poljupce među ljudima istog pola videli smo u serijama "Vratiće se rode", "Jutro će promeniti sve" i "Državni službenik", a LGBT junake u "Ubicama mog oca", "Sinđelićima" i "Istinama i lažima".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati