Film i TV

Direktno.rs

27. 03. 2020. 09:39 0

Deset godina u "Prijateljima" i ne sećaš se NIČEGA?

Ako ste mislili da znate šta znači imati loše pamćenje - razmislite opet! Glumica Kortni Koks koju su svi zavoleli u ulozi Monike Geler, jednog od glavnih likova svetski popularne serije "Prijatelji", šokirala je verne obožavaoce ovog sitkoma kada je otkrila da se jedva seća i da je glumila u toj seriji.

Moniki se ovo ne bi dopalo, Kortni... Elem, glumica je provela čak deset godina na setu ovog šoua zajedno sa ostalim "Prijateljima", ali to izgleda nije bilo dovoljno da joj išta od toga šta se tamo zapravo dešavalao ostane u glavi.

Gostujući u emisiji voditelja Džimija Kimela, ona je istakla da je užasna u kvizovima koji se tiču ove serije jer nema pojma šta se dešava, ono što zasigurno zna je da je bila tamo i radila sam divnim ljudima, kao i da se njen lik zove Monika, ali van toga...

- Ne sećam se ni da sam bila u toj seriji. Imam tako loše pamćenje. Sećam se naravno da sam volela sve tamo i zabavljala se, i sećam se da sam u određenim periodima u životu bila tamo, ali se ne sećam epizoda! - rekla je ona.

Na svu sreću, Kortni će iskoristiti vreme koje provodi u izolacije zbog pandemije koronavirusa, da ovu situaciju popravi.

- Odlučila sam tokom ovog vremena, jer kao što znaš ljudi vole ovu seriju mnogo, odlučila sam da odgledam sve epizode "Prijatelja" - obradovala je ona voditelja i gledaoce, i dokazala da nikada nije kasno da se obnovi gradivo.

Prošle nedelje je potvrđeno da će dugoočekivani povratak "Prijatelja" biti pomeren zbog pandemije. U pitanju je specijalna epizoda u kojoj bi se glavni likovi ponovo okupili i proslavi 25. godina od početka emitovanja serije.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati