Film i TV

Direktno.rs

08. 03. 2020. 11:30 0

URNEBESNO U šta se pretvorila potera za olovkom (VIDEO)

Voditelj Teša Tešanović poslednjih godina je harizmom, a i umećem, osvojio ljubitelje internet emisija do te mere da su mnogi tražili zaposlenje za njega i na nekim od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Tešanović je u emisiji "Balkan info" ugostio mnoge ličnosti - znane, neznane, zanimljive, visprene, vanserijske... U svakom od tih nastupa on je po nečemu ostao upečatljiv, a snimak koji mnogi i danas pamte bilo je traženje hemijske olovke i razočaranje što je nije našao.

Dok je postavljao pitanja i slušao dvojicu sagovornika, Teša je u ruci držao hemijsku olovku koju je slučajno ispustio. Umesto da ignoriše situaciju, pokazao je neizmernu ljubav prema olovci do te mere da je usred emisije morao da se savija i traži, reklo bi se, svoj omiljeni predmet.

Dok je gost govorio, Tešanović ga je jednim delom mozga slušao, dok je druga polovina bila preusmerena na misao: "Moram da nađem hemijsku olovku".

Teša ju je tražio, tražio i tražio...

No, za razliku od mnogih romantičnih filmova sa srećnim krajem, voditelj nije uspeo da nađe "ljubav svog života", u ovom slučaju svoje profesije. 

Koliko je bio razočaran zbog toga, govori i njegov izraz lica u trenutku kada shvati da je trud uzaludan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati