Film i TV

Direktno.rs

20. 02. 2020. 21:23 1

Verovali ili ne - Ovo je Srđan Todorović! (VIDEO)

Film "Hotel Beograd" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi uskoro stiže u domaće bioskope, a sada konačno imamo priliku da pogledamo zvanični trejler na srpskom jeziku.

Film je nastao u rusko-srpskoj koprodukciji i ponudiće najbolje iz obe kinematografije - domaće glumce poput Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, Jelisavete Teodosić, ali i omiljena imena ruskog glumišta Borisa Dergaćova, Aleksandra Kuzenkina, Dijana Požarskaja na čelu sa rediteljem Konstantinom Statskijim.

Priča filma "Hotel Beograd" inspirisana je franšizama omiljenih televizijskih serija "Kuhinja" i "Hotel Eleon", dok je radnja smešta u naš glavni grad.

Miloš Biković tumači bogatog naslednika i vlasnika prestižnog Hotela Beograd, Pavla - Pašu poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvariće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Ova romantična komedija naći će se od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.

Ulaznice za svečanu beogradsku premijeru, koja je zakazana za 10. mart, su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Sava centra, prodajnim mestima Tickets-a, kao i online na tickets.rs.

Pogledajte do tada trejler u kojem ćete videti kako "leti" manekenka Sofija Milošević, Srđana Todorovića u ulozi dede i glumicu Jelisavetu Orašanin dok pokušava da natera Bikovića da se za nju uda, ali ne zna da njegovo srce pripada drugoj...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati