Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: RTS ]

20. 02. 2020. 08:49 0

Voditeljka "Slagalice" zvezda novog kviza!

Voditeljka "Slagalice", Kristina Radenković, vodiće u novom kvizu takmičare kroz napetu i uzbudljivu igru. Njena uloga biće i da spušta ili podiže tenziju kad je to potrebno i da nasmeje gledaoce i takmičare ako se igra previše zakomplikuje.

"Stigni me ako znaš" je domaći proizvod, na kome se radilo poslednje tri godine. Rezultat je dinamična igra koja vas ostavlja bez daha - veliki broj nepredvidivih situacija i obrta, grandiozni studio kojim bi mogle da se pohvale i svetske produkcije, ali i mogućnost da se ispred TV ekrana zabavite i testirate svoje znanje zajedno sa prijateljima i članovima porodice.

Kviz "Stigni me ako znaš", gledaćemo od 6. marta, svakog petka u 22 h na prvom programu RTS-a, a evo koja su pravila.

Četiri igrača stoje na ivicama ogromne četvorougaone interaktivne table, sllične onima iz društvenih igara "Monopol" ili "Ne ljuti se čoveče".

U svakom krugu igre, svaki takmičar ima 30 sekundi da odgovori na 6 pitanja iz opšte kulture. Koliko tačnih odgovora da, toliko polja ide napred. Svako polje ispod sebe krije novac ili iznenađenje u igri.

Ukoliko takmičar stigne nekog od protivnika, izbacuje ga iz igre i uzima mu sav osovjeni novac. Takmičar koji prvi stigne na startnu poziciju je pobedio i ima priliku da u poslednjoj rundi sačuva sav novac koji je osvojio.

Tu nije kraj - ovo je jedini kviz u kom takmičar u jednom momentu igra i za sebe i za publiku, jer sudbinu pobednika u poslednjoj rundi u svoje ruke preuzima publika u studiju.

- Uzbuđena sam i jedva čekam da publika vidi šta smo pripremili. Sigurna sam da imamo odličan proizvod, jer znam koliko se mi u ekipi sjajno provodimo dok radimo na kvizu. Pitanja su takva da većina gledalaca može da učestvuje, a svaka epizoda je veoma napeta, tako da ćemo ovog proleća uživati, naučiti nešto novo i što je najvažnije - moći ćemo da se dobro zabavimo kod kuće, sa porodicom - izjavila je Kristina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati