Film i TV

Direktno.rs

03. 02. 2020. 16:43 0

Bred Pit iznervirao princa Vilijama i Britance (VIDEO)

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pomalo su se nervozno smejali šali Breda Pita koju je pročitala Margo Robi tokom govora na dodeli nagrade BAFTA.

Kejt Midlton i princ Vilijam su bili počasni gosti na 73. dodeli nagrada Britanske filmske akademije koja se održala u Rojal Albert Holu. Nagradu za najboljeg sporednog glumca osvojio je Bred Pit za ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu".

Glumica Skarlet Johanson je nakon proglašenja otkrila da Pit nije mogao da dođe zbog "porodičnih obaveza", pa će umesto njega nagradu preuzeti njegova koleginica iz filma Margo Robi. Dok je razmotavala papir s govorom koji je, prema njenim rečima, Bred napisao, Margo je naglasila da samo čita njegove reči.

Govor je započet šalom o Bregzitu...

- Pa kaže: Zdravo, Britanijo, čujem da si upravo postala slobodna, dobrodošla u klub. Želim ti sve najbolje u pregovorima o razvodu, bla bla bla...

Nakon zahvala Akademiji, Tarantinu i ostalima, Margo je uzela statuu nagrade i pročitala deo za koji britanski mediji tvrde da uopšte nije prijao princu Vilijamu kada ga je čuo.

- Kaže da će je nazvati Hari (statuu) jer je jako uzbuđen što će ga odneti nazag u Ameriku. Negove riječi, ne moje - istakla je glumica, a kamera se prebacila na Kejt i Vilijama koji su se smejali.

Kejt je bacila jedan pogled na Vilijama, a Britanci misle da mu je bilo prilično neugodno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati