Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Story ]

29. 01. 2020. 18:01 1

IDITE ODAVDE "Ne želim da moja deca rastu u Srbiji"

Glumica Nela Mihailović (50) koja iza sebe ima 27 godina dugu karijeru, već 22 je u braku sa kompozitorom Vladimirom Petričevićem s kojim ima ćerke Martu (14) i Petru (12). 

Iako je ona ceo život  provela radeći u Srbiji, glumica je istakla da bi ćerkama preporučila da odu odavde.

- Ja nikada nisam želela da idem odavde, ne želim to ni danas jer, valjda, u ovim godinama ne bi imalo smisla. Nekada sam bila optimista, ali posustajem kada vidim u kakvom društvu moja deca odrastaju. Više nisam sigurna da će dočekati boljitak kojem se svi nadaju. Ne bih volela da svoje mladalačke godine provedu u sredini gde ne mogu da dišu punim plućima, gde nemaju slobodu izbora i razmišljanja. Ako budu želele da odu, sigurno ih neću sprečavati, iako mi neće pasti lako - otkrila je ona u intervjuu za magazin "Story".

Pored uloga na televiziji u popularnim serijama "Grupa" i "Biser Bojane", Nela trenutno igra u novoj predstavi Zvezdara teatra "Arzamas" u društvu kolega Branke Petrić i Laneta Gutovića. Na komentare mlađih kolega da izbegavaju pozorište, jer "tamo nema novca", poručila je da to nije ni poenta njihove profesije.

- To je istina, ali nisam sigurna da će mladi kolega uspeti u ovom poslu ako se njime bavi zbog toga. Glumom se treba baviti s ljubavlju. Vidim kako današnje generacije razmišljaju i toga se veoma plašim, ne mogu da ne pomislim na moje ćerke koje su u godinama kada će ih čekati brojne odluke. Stalno im ponavljam da jedina stvar koja treba da im bude važna u odabiru svog posla jeste da to bude nešto što vole. Ako  budu imale novca u poslu koji ne vole, neće biti srećne, samo će imati mnogo novca - zaključila je glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati