Zabava

Direktno.rs [ Izvor: Beta ]

20. 11. 2019. 17:26 0

DOMINIRA Pevačica Lizo vodi po broji Gremi nominacija

Pevačica i reperka Lizo sa osam nominacija za Gremi muzičke nagrade uključujući u četiri glavne kategorije, vodi po broju nominacija objavljenim danas.

Ona je nominovana za album godine sa numerom "Cuz I Love You", za pesmu i ploču godine nominovan je njen hit "Truth hurts", a nominovana je i za najboljeg novog umetnika.

Drugi novi umetnici dominirali su na današnjim Gremi nominacijama, Bili Eliš i Lil Nas X dobli su po šest dominacija.

Pevačica i tekstopisac Eliš takođe je nominovana u vodeće četiri kategorije, čime je ta 17-ogodišnja umetnica najmlađa u istoriji Gremija koja je to postigla.

Dvadesetogodišnji Lil Nas X je nominovan za tri od četiri glavne kategorije uključujći i za album i za ploču godine za "Old Town Road" duetom sa Bilijem Rej Sajrusom.

Za album godine se takmiče "Cuz I Love You od Lizo, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go " od Eliš, "7" od Lil Nas X-a zajedno sa albumima Arijane Grande, Bon Ajvera i drugim.

Pevačica Tejlor Svift dobila je tri nominacije, medju kojima za pesmu godine sa numerom "Lover", a Bijonse, koja je isključena iz vodće tri kategorije ima četiri nominacije.

Pevačice su pretekle pevače po broju objavljenim nominacijama, pet od osam nominovanih za album godine su žene, i sedam od osam nominovanih za pesmu godine. Mmuzičarke takodje predvode u kategoriji za najboljeg mladog umetnika, a u nominacijama za ploču godine su nominacije između žena i muškaraca jednako rasporedjene.

Gremi nagrade za 2020. godinu biće uručene na ceremoniji u Stejpls centru u Los Andjelesu 26. januara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati