Zabava

[ Izvor: Novosti.rs ]

20. 11. 2019. 11:50 1

Severina saznala ko je objavio njen snimak: Tad mi je pomogao Arsen Dedić

Afera sa eksplicitnim snimkom sa broda hrvatske pevačice Severine (47) buknula je 2004. godine, a podršku u teškim trenucima pružio joj je legendarni muzičar Arsen Dedić. Severina zna ko je osoba koja je objavila taj snimak, kako je rekla, saznala je prošle godine i to sve je nebitno.

Povodom koncerta u Beogradu (23. novembar, Arena) Severina se za Novosti.rs prisetila se šta je Arsen Dedić uradio u teškom periodu za nju.- U jednom momentu, u tom periodu, nazvao me je Arsen, jer smo bili veoma bliski i rekao mi: "Koleginice, čuo sam da vam je izašao neki film, ali da nema muziku, pa se preporučujem, ja sam filmski kompozitor." To je bilo predivno. Nikada neću zaboraviti tu podršku. Bilo je mnogo takvih ljudi i osećala sam se veoma srećno i privilegovano. Nakon toga mi je rekao: "Mala, napisao sam jednu pesmu za tebe. Dođi." To je bila pesma Sama na sceni, apsolutno primerena za taj period, i znate, kad imate takvu pesmu od Arsena, onda je sve ovo drugo nebitno - ispričala je ona.Vezano za sam snimak sa broda na kom je sa preduzetnikom Milanom Lučićem i koji se pojavio tada u hrvatskim medijima Severina je jasna.

- U životu postoje zli ljudi, ja tako učim i sina, i život generalno kažnjava sve nas, neke pravedno, neke ne, ali sa ove vremenske distance, uspela sam da se izdignem iznad svega što mi se tada dogodilo. To je bila veoma ružna stvar, koju je iz gluposti i zlobe uradila jedna osoba. Znam ko je, saznala sam prošle godine, i nebitno je, ali kad prođete to javno sramoćenje, onda, hteli ne hteli, morate da naučite da se izborite sa tim.Afera sa snimkom završila je na sudu, pa su njen intiman odnos gledali sudija, advokati i zapisničar.

- Ne znam šta je mislila, ali je stoički odgledala video. I sudija je morao da ga gleda u celosti, pa je na kraju diktirao zapisničaru: "Čuli su se uobičajeni ženski zvukovi...". Meni lično to nije bilo ni zanimljivo, pa sam samo čekao da prođe - ispričao je jedan od učesnika suđenja od pre 15 godina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati