Zabava

L. J.

14. 11. 2019. 16:16 0

URAGAN NA SCENI Jesu li njih tri nove predstavnice Srbije na Evroviziji?

Atraktivne, mlade i nižu hitove. Tri prelepe devojke iz grupe "Hurricane" provokativnim spotovima, čije "vrele" scene podižu prašinu, mediji već vide kao predstavnice Srbije na Evroviziji.

Jedna od njih je to već bila 2016. godine Sanja Vučić, a još dve pevačice Ivana Nikolić i ćerka Nenada Kneževića Kneza, Ksenija Knežević čine grupu "Hjurikejn" u prevodu uragan i naziv ih odlično opisuje.Šira javnost čula je za njih kad su nedavno objavile prvu pesmu na srpskom jeziku "Favorito" koja je postala pravi hit, a nova pesma, objavljena pre dva dana, "Avantura" je već prva na trendingu Jutjuba sa više od milion pregleda.

Vrele scene u spotovima i specifična interpretacija privukle su veliku pažnju publike, posebno mlade, a Sanja, Ksenija i Ivana imaju razloga da budu zadovoljne poslom.

- Ideja je bila da se napravi hit ženski bend koji na našim prostorima ne postoji, a cilj da se plasiramo u inostranstvu. Ksenija i Sanja se poznaju od ranije, a Ivanu su upoznale kad je osmišljen projekat. Dobro se slažu i funkcionišu uz kompromis već dve godine - poručuju njih tri.Ksenija Knežević kaže za portal Direktno.rs da je njen otac, popularni pevač i kantautor Knez, jedva dočekao da ona pronađe svoj fazon.

- Srećan je, sviđa mu se jako i umeša se naravno, jer od koga bih dobila bolji savet nego od njega? - napominje lepa plavuša.

Upitane da one same sebe opišu u nekoliko reči, Ksenija uz osmeh kaže da je Alisa u zemlji čuda, a Ivana da je ambiciozna, direktna i predana poslu.

Sanja kaže da je nezahvalno sebe ukratko opisati, pa izdvaja prvo svoje mane. "Umem da budem bezobzirna i lenja, a sa druge strane sam pravična i direktna".Inače, devojke su objavile nekoliko pesama na engleskom, a poslednje dve na srpskom što je dovoljno za prvi album. Ne odustaju od ambicije da izađu na strano tršište, a imaju i spremnu pesmu za Beoviziju.

Mediji su ih već prozvali srpskim predstavnicama na sledećoj Evroviziji, a ni one ne kriju da imaju tu ambiciju.

- Uključene smo u kreativan proces stvaranja pesama svakako, a za spotove se više prepustimo idejama režisera. Ima i tu našeg udela kad je u pitanju, na primer šminka ili frizura, ali ništa ne prepuštamo slučaju - slažu se devojke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati