Zabava

14. 11. 2019. 13:03 0

(VIDEO) MAESTRO Naježiće vas Čolina izvedba pesme "The Letter"

Legenda pop muzike i najveća balkanska zvezda, pevač Zdravko Čolić, koji je rasprodao tri i zakazao četvrti koncert u Beogradu, sinoć je u emisiji "Pesma naroda" pokazao zašto je zvezda ovog ranga.

 

Čolić je pričao o svom životu, koncertima, muzici, prijateljima, porodici, ali i javnosti pokazao da on može i u šestoj deceniji da izvede razne numere svih muzičkih žanrova. Tako se prisetio pesme "The Letter" benda "The Box Tops" iz Memfisa, koju je izveo na jednoj žurci na nedavnoj turneji po Americi, a onda srpskoj javnosti priuštio to zadovoljstvo i otpeva je uz pratnju gitare, koju je takođe on svirao.

- Nedavno sam, kad smo bili na američkoj turneji otpevao mom bendu na nekoj žurci na kojoj smo bili, jednu pesmu koja jeste hitić "The Letter" grupe "The Box Tops" - rekao je Čola, a onda uzeo gitaru i javnosti pokazao kako zvuči ova pesma u njegovoj izvedbi. 

Poslušajte Čolino izvođenje pesme "The Letter":

 

 

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati