Svet

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 21:40 0

Majka petoro dece se porodila sama za 6 MINUTA!

Teagan Svoboda otrkila je kako se porodila sama na podu kupatila, a da njen muž nije ni primetio šta se dešava.

Naime, ova 36-godišnja mama petoro dece, je počela da oseća trudove u 5:45 ujutro 11. avgusta 2024. godine, a da nije ni slutila koliko će brzo da stigne njena beba. Nakon što je pratila kontrakcije u kupatilu, sačekala je 15 minuta pre nego što je probudila muža Tonija, jer je računala da će i onako biti "dug dan", kako obično biva sa porođajim, a pa je želela da se bar on što više odmori.

Toni (41) je otišao da postavi opremu za porođaj u vodi, da bi ga Teagan već u 6:30 dozivala da mu kaže da se stvari zaista "odvijaju brzo". Nažalost, on je nije ni čuo da zove jer je užurbano postavljao bazen. Svega šest minuta kasnije rodila se njihova ćerku Eliot, u kupatilu, sasvim sama.

- Nisam mogla ni da dođem do kade ispred sebe - teško sam hodala. Sama sam je rodila što je bilo zastrašujuće. Pokušavala sam da je uhvatim za glavu i držim pridržim ispod pazuha - priseća se mama sada tog zastrašujućeg trenutka: - Kada je izašla, položila sam je na toalet da je pridignem i onda na sebe, a ona je plakala dok sam joj masirala leđa. Samo sam zurila u nju, kao da je vreme stalo.

Nekoliko minuta kasnije, Toni je pojurio na sprat da obavesti ženu da je bazen spreman, ali nakon što je ušao u kupatilo, shvatio je da je zakasnio.

- Nisam imala vremena da to obradim, bila sam u šoku. Muž je dotrčao gore kada je kada bila spremna, ušao je u kupatilo i video da mi je pukao vodenjak. Malo mu se zavrtelo glava i rekao mi je da je sve spremno, na šta sam mu odgovorila: "Super, ali vidi šta ja imam". Ostao je u apsolutnom šoku - ispričala je.

Na Tonijevo čuđenje, beba Eliot, njihova prva ćerka, već je stigla, teška četiri kilograma.

- Sedela sam sa njom, a on je doveo naše dečake da je upoznaju. Čekali smo da babica dođe i da nas smesti u krevet.

Teagan, kaže da jo je ovo bila najteža trudnoća, i da se baš borila sa jutarnjom mučninom i bolom kako joj se vreme približavalo.

- Pred kraj me je jako bolelo, osećala sam se kao da je u neprijatnom položaju. U početku sam imala jake jutarnje mučnine koje nisam imala sa svojim dečacima. Nismo saznali pol dok se nije rodila, pa sam se šalila da mora da je devojčica jer moji momci nikada ne bi postupali sa mnom na ovaj način - ispričala je ova mama i dodala da je Eliot „savršena“ i jednako "slatka" kao i njena četiri velika brata: - Njima je bilo toliko neobično da menjaju zamenice, navikli su da govore "on" i "drugar" što je slatko. ali su svi tako dobra braća i cene koliko je mala i trpe svaku buku koju Elliot pravi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati