Svet

[ Izvor: Klix.ba ]

19. 09. 2022. 18:26 37

Ćerka potvrdila: Dodik ponavljao razred u srednjoj školi

Član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik ponavljao je prvi razred srednje škole. Ova informacija se pojavila ovih dana u javnosti, a ovog ponedeljka ju je potvrdila Dodikova kćerka Gorica.

Informaciju je najpre javno iznela kandidatkinja za predsednicu Republike Srpske Jelena Trivić.

- Ova kampanja postaje sve zanimljivija. U javnosti se pojavila informacija da je svojevremeno Milorad Dodik pao godinu u prvom razredu srednje škole. O tome je govorio i Nebojša Vukanović pre nekoliko dana. Dodik je pohađao Poljoprivrednu školu u Banjaluci, a navodno ga je oborio profesor srpsko-hrvatskog jezika - napisala je Trivić, a prenosi Klix.ba.

Dodala je da nije iznenađena time da je Dodik ponavljač.

- Ipak, čudi me to da je on pao na godinu iz predmeta Srpsko-hrvatski jezik. To iz razloga što je Dodik odličan poznavalac hrvatskog jezika. Moguće da je imao problem sa rečima i pravopisom koje danas čine srpski jezik. Ovde se nameće i pitanje kako je uopšte Dodik sa završenom trogodišnjom srednjom školom mogao da upiše fakultet. Kako smo proteklih dana videli da se on bavi falsifikovanjem dokumenata, to me ne bi začudilo da je on prilikom upisa na fakultet falsifikovao diplomu srednje škole - navela je.

Zaključila je da očekuje da se "ponavljač Dodik oglasi o svemu i javnosti pruži odgovor na pitanje da li je ponavljao prvi razred srednje škole", te da, što se nje tiče, umesto njega može da odgovori i Dodikova kćerka Gorica.

Ubrzo nakon toga oglasila se upravo Gorica Dodik, koja je potvrdila informaciju da je Dodik ponavljao razred.

- Milorad Dodik je odrastao na selu, radio i učio istovremeno, a kako je te godine bilo jako puno posla na imanju, on nije uspeo redovno da ide u školu i ponavljao je razred. Milorad Dodik je upisao fakultet političkih nauka u Beogradu tako što je polagao prijemni i završio ga u roku - napisala je Gorica na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 37

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati