Svet

Direktno.rs

24. 04. 2022. 11:55 13

Prvi put od početka rata: Putinova 30 godina mlađa ljubavnica u javnosti

Navodna devojka ruskog predsednika Vladimira Putina pojavila se u javnosti prvi put od početka rata u Ukrajini. Alina Kabaeva (38), bivša olimpijska gimnastičarka, fotografisana je u četvrtak na jednom događaju u "VTB Areni" u Moskvi, a fotografije je na Instagramu objavila Ekaterina Sirotina, trener juniorske reprezentacije u ritmičkoj gimnastici.

- Prvi dan probe s Alinom Kabaevom - napisala je Sirotina uz slike.

Veruje se da je Kabaeva dugo godina životni partner Vladimira Putina i da je rodila nekoliko dece ruskog čelnika, uključujući i blizance. Putin (69) je poznat po tajnovitosti u pogledu ličnih veza, pa čak i broja dece, a nikada nije potvrdio vezu s Kabaevom.

Gimnastičarka se navodno sklonila u luksuznu rezidenciju u Švajcarskoj sa decom kada je počeo rat u Ukrajini, navodi nekoliko izvora. Kabaeva je takođe vrlo diskretna i retko se pojavljuje na javnim događanjima, a poslednji put je viđena u decembru 2021, takođe u "VTB Areni".

Prve glasine o mogućoj vezi njih dvoje pojavile su se 2008. godine, u izveštaju koji je objavio ruski list "Moskovsky Korrespondent". Novine su ugašene nekoliko dana nakon što je napisano da Putin planira da se razvede od tadašnje supruge Ljudmile.

Prozvana "najfleksibilnija žena Rusije", Kabaeva je osvojila dve olimpijske medalje, 14 na Svetskom prvenstvu i 21 na Evropskom prvenstvu.

Kabaeva je već nekoliko godina prokremljanska zastupnica u ruskom parlamentu. Godine 2014. imenovana je u upravni odbor National Media Groupa, državne kompanije s platom od 10,5 miliona dolara godišnje.

Georgi Alburov, koji radi za čelnika ruske opozicije Alekseja Navaljnog, zatražio je da se bivša gimnastičarka sankcioniše zbog napada ruske vojske na Ukrajinu.

- Ona je korisnica Putinove korupcije, njeni rođaci dobijaju stanove i kuće kupljene novcem ukradenim od Rusa - napisao je na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati