Svet

[ Izvor: Klix.ba ]

02. 10. 2021. 18:34 0

"Ne bih bio u koži Dodiku, niko nas nije ovako razorio"

Na današnjim protestima opozicije u Banjaluci, nezavisni poslanik Nebojša Vukanović obratio se prisutnima i izazvao veliko oduševljenje nekoliko hiljada okupljenih.

Prilikom izlaska na binu, Nebojšu Vukanovića gromoglasno su pozdravili okupljeni na šta je izjavio da sve ovo vredi više od sveg blaga sveta.

- Kada je Šantić pisao stihove, nije mogao da pomisli da će domaći zulumćari biti gori 10 puta od Turaka i Austrijanaca koji su nas pokorili i okupirali. VIše je danas narod pokoren nego za vreme Omer paše Latasa - rekao je Vukanović, a prenosi Klix.ba.

Istakao je da ne bi u ovom trenutku bio u koži Milorada Dodika koji je u Bijeljini, kako ističe Vukanović, okupio hiljadu građana, dok je na protestima u Banjaluci okupljeno 20 hiljada građana.

- Ne bih mu bio u koži dok gleda ovaj narod dok je on okupio hiljadu ljudi u Bijeljini, a mi ovde 20 hiljada. Turci su uzimali danak u krvi, a jednog od pet sinova su vodili u Istanbul. Ovo je gore od toga, svuda su nam decu po svetu rasterali. Niko nas ovako nije razorio. Pakuj se i odlazi. Mile, odlazi - poručio je Vukanović.

Na kraju obraćanja, istakao je da će se borba završiti kada opozicija uđe u Vladu.

- Skinuli smo lance i okove, hvala Bogu. Dugo ova borba traje i nema stajanja dok ne uđemo u Vladu i zato nam trebate vi. Moramo doneti slobodu, pravdu i red. Neka stisne sada, pa neka nam stavi flaster na usta. Narod kao čistu planinsku reku niko nije zaustavio. Neka bude borba neprestana do konačne pobede - zaključio je Vukanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati